top of page
fjellkjede

Kjøps og leiebetingelser

Foretaksinformasjon utleier:
True Vesterålen Hotel AS Org.nr. 932135841
 

Kontaktdetaljer: 
Navn: True Vesterålen Hotel AS
Adresse: Strandgata 34
Postnummer: 8400 Sortland
Land: Norge

 Leievilkår

Produktinformasjon
True Vesterålen Hotel AS tilbyr leie av dobbeltrom
. I booking av rom inngår sengetøy og håndklær. Romvask og vask av håndklær og sengetøy under oppholdet inngår ikke, men utvask etter oppholdet er inkludert i leieprisen.  
 
True Vesterålen Hotel AS bruker en nettbasert booking, betalings- og inn/utsjekkssystem. Det finnes delvis bemannet resepsjon. Adgang til hotellet, rommene og leiligheten skjer via kodelås. Koden til låsene sendes automatisk via sms og epost mellom kl 11.00 – 15.00 på innsjekkingsdato. Koden benyttes under hele oppholdet og virker fra innsjekk og slutter og virke kl. 11.00 utsjekkingsdato.       
 
Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se webside for kontinuerlig oppdaterte priser.
 
Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!
 
Salgs- og leiebetingelser

Det sendes ut en SMS og epost med kode på innsjekkingsdato. Rommene reserveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitt periode.
 
Betaling
Vi krever full betaling for oppholdet inntil dagen før ankomst. Betalingslink/faktura vil bli sendt ut.
 
Personopplysninger
True Vesterålen Hotel AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
 
Kortinformasjon
Når du handler hos True Vesterålen Hotel AS blir betalingen behandlet av NETS.  Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard/ Eurocard og Vipps. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.
 
Avbestilling
Har du booket opphold kan du avbestille gratis inntil 1 døgn før ankomstdatoen (1 måned ved leie lengre enn 1 måned). Avbestillinger fra og med 1 døgn før ankomstdatoen belaster vi med et avbestillingsgebyr på 30 % av totalprisen. Booker du et opphold og ikke sjekker inn, må du betale hele totalprisen.
Hvis du angrer din bestilling, er kansellering tilgjengelig i 24 timer etter at bestillingen ble gjort. 
Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. 
Avbestilling gjøres på e-post til:
post@truevesteralenhotel.no
 
Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi True Vesterålen Hotel AS skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. True Vesterålen Hotel AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).
 
Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.
 
Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.
 
Husregler
Ved behov for besøk av flere enn det som er booket for skal dette på forhånd avtales med True Vesterålen Hotel ved å kontakte daglig leder på mobil 48 25 00 20. Av hensyn til andre gjester og gårdens atmosfære er det ikke tillatt å avholde "festing" på hotellrommene. Det skal være ro på hotellet kl. 23.00. Hvis det forekommer bråk etter dette tidspunktet blir vakttjenesten kontaktet og ekstra utgifter på NOK 2000 vil bli fakturert ansvarlig leietaker.
Merk at fellesområdene er videoovervåket.
Gratis parkering er på anvist plass bak hotellet. 
Fellesområdene skal til enhver tid holdes ryddig. Sjekk også at døren(e) er lukket og låst når du forlater. 

bottom of page